Produkter

Hovslagarbälten, presentartiklar, köksförkläden, fodral och bälten. Anders Leather har många olika produkter i slitstarkt läder av bästa kvalitet. Sydda med stor precision och noggrannhet. Varje produkt anpassas efter kundens önskemål, initialer kan läggas till och spännen anpassas.

Plånböcker

Handgjorda plånböcker i vegetabiliskt läder med logga eller egna initialer. Vilken modell gillar du bäst?

Kamerafodral

En ny kamera måste skyddas på ett snyggt och praktiskt sätt. Ett fodral i skinn är perfekt! Anders har lästat, sytt och färgat. Detta är ett bra projekt under våra kurser i läderhantverk.

Axelväska

En nätt axelväska med två fack sydd i läder med hög kvalitet och slitstyrka. Personligt märke eller text anpassas efter dina önskemål. Vill du designa och sy din egen väska? Anmäl dig till sommarens kurs i läderhantverk! Läs mer om kursen här.

Köksförkläde av skinn eller återvunnen canvas

Handgjort köksförkläde i klassisk bröstlappsmodell av hög kvalitet. Som med alla Anders Leathers produkter kan varje produkt skräddarsys efter dina önskemål. Vill du ha en extra ficka eller särskild storlek?

Hovslagarförkläden

Slitstarkt hovslagarförkläde av oljegarvat läder. Fickor och hållare anpassas efter dina önskemål. Midjejustering fram och bak. Öppningsbart fram för bästa komfort. Hög slitstyrka i förhållande till vikt. Begär offert.  

Bälte

Bälte i vegetabiliskt garvat läder, 25mm bred. Kan beställas i alla längder och bredder.  

Mobilfodral

Läderfodral till telefon, sydd med dubbla lager för bästa skydd. Extra ficka fram med plats för kreditkort. Smidig stropp på fodralets baksida som gör det lätt att dra upp telefonen. Standardutförande med 2mm rund läderrem. Samtliga modeller går att beställa i olika storlekar beroende på telefonmodell. Det finns även fodral med plats för pass.

Plunta med läderomslag

Perfekt present till födelsedag, bröllop, svensexa eller student. Motiv och budskap anpassas efter dina önskemål. Plunta i rostfritt stål med läderomslag och handgjort tryck.

iPadfodral

Handgjort fodral till din iPad med en smart och snygg design. Sydd med dubbla lager för bästa skydd. Smidig stropp på baksidan för att enkelt dra upp iPaden. Vill du ha ett helt unikt fodral? Nitar, färg eller namnskylt anpassas efter dina önskemål.