Kurs i läderhantverk

Vill du lära dig mer om läderarbete och tillverka din egen produkt?

Under våra kurser arbetar vi kreativt med läder, går igenom teori och har inspirerande workshop med genomgångar av olika tekniker och metoder.

Här får du en unik möjlighet att ta del av lång erfarenhet, får instruktioner, verktyg och hjälp längs vägen för att själv utforma ditt eget bälte, mobilfodral, väska, förkläde eller varför inte göra ett unikt fodral till ditt favoritverktyg. Under kursen finns tillgång till prisvärt material, handverktyg, industrisymaskiner och litteratur. Efter avslutad kurs har du fått inspiration och kunskaper för att fortsätta med egna projekt i läder.

KUSER I LÄDERHANTVERK 2022

Studiedagarna vecka 44

Kurs i läderhantverk för slöjdlärare anpassat för elevnivå. I samarbete med hemslöjskonsulenterna på Nääs erbjuder Anders Leather kurs i läderhantverk för slöjdlärare och andra pedagoger.

Utveckla din undervisning och låt eleverna få arbeta i läder. På bilden ser du projekt som eleverna på Assaredsskolan jobbar med i slöjden. Kurserna genomförs på gamla slöjdlärarseminariet på Nääs. Varmt Välkomna!

Anmäl dig här:

Dagskurs tisdag, 1 nov:

https://www.sv.se/avdelningar/grsydost/kurser/lararfortbildning-i-laderhantverk-1-november-2022-50207/

Dagskurs onsdag, 2 nov:

https://www.sv.se/avdelningar/grsydost/kurser/lararfortbildning-i-laderhantverk-2-november-2022-50208/

Helgkurs lördag-söndag, 5-6 nov:

https://www.sv.se/avdelningar/grsydost/kurser/laderhantverk-helgkurs-ht-22-50209/


KOMMENTARER FRÅN TIDIGARE KUSDELTAGARE 

Anders du är fantastisk kunnig, pedagogisk och ödmjuk. Har fått sån inspiration! Tack!

Tack för en mycket gedigen och bra kurs i Göteborg i helgen. Bara tiden och den egna orken var för knapp. Blev helt överrumplad av vilken omfattande verkstad som stod uppdukad för oss när vi kom. Verkligen något att rekommendera alla hantverksintresserade.

Tack för en helt fantastiskt rolig kurs i helgen! Har aldrig varit på en kurs med ett så generöst och gediget upplägg! Helt överrumplad över allt du tagit med dig för vår skull. Verkligen ett stort TACK!

En otroligt rolig helgkurs i läderarbete för nybörjare är över och jag fick med mig olika tekniker, mycket inspiration, blåsor på händerna och en stor läderväska!