Kurs i läderhantverk

Vill du lära dig mer om läderarbete och tillverka din egen produkt?

Under två dagar arbetar vi kreativt med läder, går igenom teori och har inspirerande workshop med genomgångar av olika tekniker och metoder.

Här får du en unik möjlighet att ta del av lång erfarenhet, får instruktioner, verktyg och hjälp längs vägen för att själv utforma ditt eget bälte, mobilfodral, väska, förkläde eller varför inte göra ett unikt fodral till ditt favoritverktyg. Under kursen finns tillgång till prisvärt material, handverktyg, industrisymaskiner och litteratur.

KUSER I LÄDERHANTVERK 2021

Helgkurs 22-23 maj 
Helgkurs 12–13 juni

Kurstid: 2 dagar
Adress: Ryd Soläng 320, 449 90 Nol. Ca 45 minuter från Göteborg.
Nivå: 
Grundkurs. Inga förkunskaper krävs.
Kursmaterial: Det material du behöver köper du på plats. Vi har även nitar, spännen, färg och ytbehandling till mycket förmånliga priser. Det finns även egentillverkade och bra skärsylar som annars är svåra att få tag på. Kan betalas med swish eller kontant.
Mat och övernattning: Fika och kaffe ingår. Lunch, middag och övernattning ingår ej. AirBnb-boenden finns i närheten för dig som rest långt. Vi hjälper dig gärna med kontakter, fråga vid anmälan.
Anmälan: I år har vi färre platser per kurs. Maila din anmälan till andersmartinsson@live.se. Ange i ämnesraden vilken kurs du vill gå. Invänta vårt bekräftelsemail om att du fått din plats på kursen, information om betalning och avbokningsregler. Först till kvarn gäller.


KOMMENTARER FRÅN TIDIGARE KUSDELTAGARE 

Anders du är fantastisk kunnig, pedagogisk och ödmjuk. Har fått sån inspiration! Tack!

Tack för en mycket gedigen och bra kurs i Göteborg i helgen. Bara tiden och den egna orken var för knapp. Blev helt överrumplad av vilken omfattande verkstad som stod uppdukad för oss när vi kom. Verkligen något att rekommendera alla hantverksintresserade.

Tack för en helt fantastiskt rolig kurs i helgen! Har aldrig varit på en kurs med ett så generöst och gediget upplägg! Helt överrumplad över allt du tagit med dig för vår skull. Verkligen ett stort TACK!

En otroligt rolig helgkurs i läderarbete för nybörjare är över och jag fick med mig olika tekniker, mycket inspiration, blåsor på händerna och en stor läderväska!