Kurser

Vill du lära dig mer om läderarbete och tillverka din egen produkt?

Under våra kurser arbetar vi kreativt med läder, går igenom teori och har inspirerande workshop med genomgångar av olika tekniker och metoder.

Här får du en unik möjlighet att ta del av lång erfarenhet, får instruktioner, verktyg och hjälp längs vägen för att själv utforma ditt eget bälte, mobilfodral, väska, förkläde eller varför inte göra ett unikt fodral till ditt favoritverktyg. Under kursen finns tillgång till prisvärt material, handverktyg, industrisymaskiner och litteratur. Efter avslutad kurs har du fått inspiration och kunskaper för att fortsätta med egna projekt i läder.

KUSER I LÄDERHANTVERK 2023

Läderhantverk helgkurs, 25–26 mars
I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Göteborg erbjuder Anders Leather helgkurs i läderhantverk. Varmt välkomna!

Nivå: Grundkurs. Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial: Det material du behöver köper du på plats. Vi har även nitar, spännen, färg och ytbehandling till mycket förmånliga priser. Det finns även egentillverkade och bra skärsylar som annars är svåra att få tag på. Kan betalas med swish eller kontant.

Lunch och fika: Fika och kaffe ingår. Lunch ingår ej.

Anmäl dig här:
https://www.sv.se/avdelningar/sv-goteborg/kurser-hos-sv-goteborg/laderhantverk-helgkurs-25-26-mars-205529/


KOMMENTARER FRÅN TIDIGARE KUSDELTAGARE 

Anders du är fantastisk kunnig, pedagogisk och ödmjuk. Har fått sån inspiration! Tack!

Tack för en mycket gedigen och bra kurs i Göteborg i helgen. Bara tiden och den egna orken var för knapp. Blev helt överrumplad av vilken omfattande verkstad som stod uppdukad för oss när vi kom. Verkligen något att rekommendera alla hantverksintresserade.

Tack för en helt fantastiskt rolig kurs i helgen! Har aldrig varit på en kurs med ett så generöst och gediget upplägg! Helt överrumplad över allt du tagit med dig för vår skull. Verkligen ett stort TACK!

En otroligt rolig helgkurs i läderarbete för nybörjare är över och jag fick med mig olika tekniker, mycket inspiration, blåsor på händerna och en stor läderväska!